BINNENSCHRIJNWERKERIJ

Bij IRS Interieurbouw kunt u terecht voor verschillende schrijnwerkerij oplossingen zoals vloeren, trappen, binnendeuren, maar ook voor omkasting van kachels en radiatoren, en op maat gemaakte tafels, stoelen, rekken en kasten.

Omkasting van kachels en radiatoren kan een uitstekende manier zijn om deze apparaten mooier te integreren in uw interieur en tegelijkertijd de veiligheid te verhogen. IRS Interieurbouw kan op maat gemaakte omkastingen maken die passen bij de stijl van uw kamer en die het gebruik van de kachel of radiator niet hinderen.

Het interieur van tafels, stoelen en kasten kan ook een grote impact hebben op de uitstraling van een kamer. IRS Interieurbouw kan u helpen bij het ontwerpen en maken van op maat gemaakte meubels die passen bij uw stijl en wensen. Hun vakmensen hebben jarenlange ervaring in het maken van kwalitatief hoogwaardige meubels die niet alleen mooi zijn, maar ook functioneel en duurzaam.

Neem gerust contact op voor meer informatie.


Interieur op maat in Kinrooi

Roland Sieben heeft jarenlange ervaring in het werken met hout, een natuurlijk materiaal dat bekend staat om zijn warme en sfeervolle uitstraling

Locatie: Bekijk de kaart
Tel: 0474 69 06 05
E-mail: [email protected]
BTW:BE 0741.568.364

Maak een afspraak

Neem contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

[email protected]
Meierstraat 13 3640 Kessenich - Belgiƫ

Gratis offerte

Of het nu gaat om een badkamer, een keuken of plaatsing van parket of laminaat, elke opdracht wordt met de grootste nauwkeurigheid aangepakt. Neem vrijblijvend contact op voor info of een offerte op maat.