Rust in uw nieuw badkamerinterieur

Een badkamer die aansluit bij uw persoonlijke stijl en behoeften, zorgt voor een rustgevende omgeving waar u heerlijk kunt ontspannen. Of u nu een kleine badkamer heeft waarin u het maximale uit de ruimte wilt halen, of juist een grote badkamer waarin u alle luxe wilt ervaren; bij IRS Interieurbouw bent u aan het juiste adres. 

De specialisten van IRS Interieurbouw hebben jarenlange ervaring in het ontwerpen en realiseren van badkamerinterieurs op maat. Na een persoonlijk gesprek en het bespreken van uw wensen en behoeften, wordt er een ontwerp op maat gemaakt. Hierbij wordt er niet alleen gekeken naar de afmetingen van de ruimte, maar ook naar de functionaliteit en het budget. 

Praktische en esthetische kant

De afgelopen decennia is er een duidelijke trend waar te nemen in de badkamerarchitectuur, waarbij het ontwerp en de esthetiek van de badkamer steeds belangrijker worden. Waar badkamers in het verleden vooral functioneel waren ontworpen, met als belangrijkste doel om een ruimte te bieden waar men zich kon wassen en toiletteren, zijn badkamers tegenwoordig een belangrijk onderdeel van de woning geworden die niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk moeten zijn.

Bij IRS Interieurbouw wordt er dan ook veel aandacht besteed aan het ontwerp van badkamers, waarbij er niet alleen gekeken wordt naar de praktische aspecten, zoals de beschikbare ruimte en de indeling van de sanitaire voorzieningen, maar ook naar de esthetische aspecten, zoals de keuze van materialen en kleuren. Er wordt gestreefd naar een harmonieus geheel waarbij de verschillende elementen van de badkamer naadloos op elkaar aansluiten en er een rustige en serene sfeer ontstaat.

Het is belangrijk om te voorkomen dat de badkamer te druk overkomt en dat er te veel elementen in een kleine ruimte worden gepropt. Bij het ontwerp wordt er dan ook gekeken naar de beschikbare ruimte en wordt er geprobeerd om deze zo efficiƫnt mogelijk te benutten, zonder dat dit ten koste gaat van de esthetische kwaliteit van de badkamer. Door slimme oplossingen te bedenken, zoals het gebruik van inbouwkasten en het plaatsen van douchewanden van glas, kan er veel ruimte worden bespaard zonder dat dit afbreuk doet aan het ontwerp van de badkamer.

Door het slim benutten van de beschikbare ruimte en het gebruik van hoogwaardige materialen en kleuren ontstaat er een badkamer die niet alleen functioneel is, maar ook een plek is om tot rust te komen en te ontspannen.

Interieur op maat in Kinrooi

Roland Sieben heeft jarenlange ervaring in het werken met hout, een natuurlijk materiaal dat bekend staat om zijn warme en sfeervolle uitstraling

Locatie: Bekijk de kaart
Tel: 0474 69 06 05
E-mail: [email protected]
BTW:BE 0741.568.364

Maak een afspraak

Neem contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

[email protected]
Meierstraat 13 3640 Kessenich - Belgiƫ

Gratis offerte

Of het nu gaat om een badkamer, een keuken of plaatsing van parket of laminaat, elke opdracht wordt met de grootste nauwkeurigheid aangepakt. Neem vrijblijvend contact op voor info of een offerte op maat.